Ga naar boven

Belangrijke informatie

Beste bezoeker van de Vrije Piraten,

Leuk dat we je aanstaande zaterdag mogen ontvangen bij het MEGA Vrije Piraten Festival in Quatrebras. Voor een vlotte doorstroming vragen we jullie om de ticket thuis of onderweg alvast te downloaden, zorg er ook voor dat iedereen zijn eigen ticket heeft. Dit kan een geprinte ticket of op je telefoon zijn. (telefoon zet de schermhelderheid op maximaal) 


* In de tent kan er contant en met pin betaald worden. * Snacks, bij de in/uitgang van de tent zijn snacks te verkrijgen. 


Belangrijke informatie PARKEREN 11 maart! 
Door de werkzaamheden aan het kruispunt bij Quatrebras is het parkeren dit jaar iets anders. Blijft rustig en volg de instructies van de verkeersregelaars / parkeerwachters op! Wil jij jouw favoriete artiest niet missen? Kom dan vroeg! De verkeersdoorstroming kan iets minder vlot dan normaal zijn. 


Richting vanaf Centrale As (Drachten kant) / Burgum: Neem de afslag Burgum rij over de brug het dorp Burgum in, op de rotonde bij het politiekantoor / gemeentehuis ga je rechtdoor (2de afslag). Vervolgens kun je constant recht doorrijden ook als je het dorp Burgum uit bent. 


Richting vanaf Burgum:Je komt dan uit bij de Oude Commissieweg een parkeerwachter / verkeersregelaar die aanwijzingen geeft waar je kunt parkeren. Parkeren aan de Oude Commissieweg (aan één zijde) met de neus richting Burgum, zodat ze weer in de goede richting weg kunnen rijden. Dus direct de auto draaien en goed zetten! (het Kruispunt bij Quatrebras zelf is afgesloten).


Richting vanaf Veenwouden:Door de werkzaamheden / afsluiting van het kruispunt bij Quatrebras is het niet mogelijk om te parkeren aan de kant van Veenwouden (woudweg) Ook kun je niet met auto vanaf die kant bij de tent komen. 


Richting vanaf Hardegarijp en Centrale as Ovonde bij Quatrebras:Doorrijden voorbij Quatrebras richting Noardburgum. Daar kan geparkeerd worden aan de parallelwegen langs provinciale weg richting Noardburgum. 

Richting vanaf Noardburgum:Parkeren aan de parallelwegen langs de provinciale weg vanaf Noardburgum. 


Algemeen: Bezoekers die met fiets komen kunnen op een weiland nabij de tent hun fiets neerzetten!Parkeren is volledig op eigen risico. 
Tot zaterdag! de Vrije Piraten 

De Vrije Piraten

Klik op Play en luister mee! Of klik hier en open de speler in apart venster!