Ga naar boven

TICKETS ALLEEN NOG BIJ CAFETARIA PRINS EN LANDMAN

15 december 2018, het gezelligste feest van Friesland! Het Mega Vrije Piraten Festival!

Kaarten tweedehands kopen:
De online ticketverkoop is uitverkocht! Tickets zijn alleen nog verkrijgbaar bij Cafetaria Prins en Landman Auto en Motormaterialen. (OP=OP) Wil jij je ticket doorverkopen? Dat kan via deze link (TicketSwap) de Vrije Piraten adviseren om veilig je ticket te verkopen een Tweedehands ticket te kopen via TicketSwap

Online Kaartverkoop:
Er zijn geen tickets online meer te koop.

Early Bird Tickets:
Wil jij er 100% zeker bij zijn, koop dan vanaf 1 juli 2018 14:00 uur direct online je tickets! Deze kaarten kosten €10,00 euro. Let op, hier zijn maar een beperkt aantal van beschikbaar OP=OP of tot maximaal 30 juli 2018. Inmiddels zijn deze uitverkocht!

Voorverkoop Tickets:
Na de Early Bird verkoop zijn de kaarten voor €15,00 euro verkrijgbaar. Vanaf 6 juli bij Café / Cafetaria Prins Kollumerzwaag / Landmand motor en automaterialen de Westereen. OP = OP

Aan de kassa:
Indien beschikbaar zijn kaarten aan de kassa bij de ingang van de tent €17,50. Uitverkocht = Uitverkocht dan zijn er geen kaarten meer aan de kassa verkrijgbaar.

Info Vrije Piraten Festival 2018.
Er komen bij ons dagelijks veel vragen binnen over het feest. Hierbij de meest voorkomende vragen op en rij inclusief antwoord.

1) Ik wil een kaart van iemand overnemen is dit veilig?
Antwoord: Uiteraard zijn er mensen die kaarten willen verkopen, maar let op waar je koopt. Het ticketsysteem zal valse kaarten en/of gekopieerde / dubbele kaarten direct herkennen. Bij illegale kaarten wordt er direct aangifte gedaan bij de Politie en zal toegang tot het evenement direct worden geweigerd. De Vrije Piraten zijn niet verantwoordelijk voor tickets die vals in de omloop zijn en niet gekocht zijn bij de Vrije Piraten of officiële verkooppunten.

2) Ik wil graag vrijwilliger worden bij jullie feest, zodat ik toch nog naar het feest kan is dit mogelijk?
Antwoord: Nee de Vrije Piraten zijn volledig voorzien van medewerkers en personeel voor deze avond.

3) Ik ben jonger dan 18 jaar, mag ik wel naar binnen?
Antwoord: Er is geen leeftijdsgrens voor het evenement, iedereen is dus welkom (natuurlijk moet je wel een kaartje voor de toegang een goed humeur mee nemen)

Huisreglement

 1. De huisregels gelden gedurende het gehele evenement.
 2. Visitatie wordt uitgevoerd door onze security medewerkers en is verplicht. Bij weigering wordt de toegang tot het terrein ontzegd. Medicijnen mogen alleen het terrein op worden meegenomen indien je ter plaatse een geldige doktersverklaring kunt overleggen.
 3. Elke bezoeker is verplicht zich bij de ingang, of gedurende het evenement, te kunnen legitimeren. Indien de bezoeker zich niet kan legitimeren, is de organisator bevoegd de bezoeker te weigeren en/of te verwijderen van het evenemententerrein.
 4. Indien door de bezoeker strafbare feiten worden gepleegd, draagt het beveiligingspersoneel betreffende persoon over aan de politie.
 5. De organisatie behoudt zich te allen tijde het recht een bezoeker te verwijderen van het evenement, mocht het gedrag van de bezoeker hiertoe aanleiding geven.
 6. Gewelddadig gedrag, discriminatie en ongewenste intimiteiten in welke vorm dan ook worden niet getolereerd.
 7. Het is verboden om binnen het evenemententerrein (opvallende) kleding te dragen welke gerelateerd kan worden aan een voetbalclub, motorclub cq een onderdeel daarvan.
 8. Het is verboden om alcoholhoudende dranken te nuttigen voor iedereen onder de 18 jaar. Ook het kopen en doorgeven aan iemand onder de 18 jaar is verboden. Hier zal streng op gelet worden.
 9. Het is verboden om in de tent te roken.
 10. Het nuttigen, verbruiken, verhandelen en/of in het in bezit hebben van enigerlei verdovende middelen is ten strengste verboden. Alle soft- en harddrugs worden in beslag genomen.
 11. Het is verboden zaken mee te nemen als: eten, alcohol, drank, flessen, blikjes, glaswerk, wapens, vuurwerk en geluidsapparatuur.
 12. (Huis)dieren zijn niet toegestaan op het evenemententerrein.
 13. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van de organisatie, flyers of andere promotionele artikelen op en rondom het evenement uit te delen. Daarnaast is geen enkele vorm van handel toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie. Inclusief het doorverkopen van kaarten voor dit evenement.
 14. Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden, alle bezoekers geven door betreden van het evenemententerrein stilzwijgend toestemming aan de organisatie om video- en fotobeelden te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.
 15. Elke bezoeker dient zich bij aankomst op de hoogte te stellen van de vluchtwegen die bij een calamiteit gebruikt moeten worden.
 16. Het betreden van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker. De organisatie is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of beschadigde eigendommen.
 17. In omstandigheden waarbij dit reglement geen uitsluitsel biedt, is het oordeel van de organisatie bindend.

Voor uw en onze veiligheid is er in en rondom het evenement gebied cameratoezicht

De Vrije Piraten

Klik op Play en luister mee! Of klik hier en open de speler in apart venster!